Inschrijfformulier trainingen t/m juni 2023

Algemene informatie

Voor Castellum leden bieden we bij BV Houten aan om op dinsdag mee te trainen onder begeleiding van hoofdtrainer Frank Kneefel in Sporthal de Molenwiek.

Deze trainingen kunnen vanaf dinsdag 21 maart worden gevolgd.

Trainingsdatums

De (voorlopige) datums voor de trainingen zijn:

 • 21, 28 maart
 • 4, 11, 18 april*
 • 2, 9, 16, 23, mei*
 • 6, 13, 20, 27 juni*

Dit zijn in totaal 11 dinsdagen, wat neerkomt op € 55,- (of € 65,-, zie punt 1 bij de opmerkingen).

Dit is een totaalbedrag, er wordt niet per training betaald.

Opmerkingen over de training

Door nog wat onzekerheden zijn er aantal zaken waar we nu nog geen duidelijk antwoord op hebben. Dit is ook deels afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

 • Oplettende lezers zullen bij de trainingsdatums 13 trainingen zien, terwijl er 11 trainingen genoemd worden. Het is het voornemen om in mei en juni op één dinsdag per maand een uitwisseling met Culemborg te organiseren. Dit staat echter nog niet vast, dus het kan zijn dat er uiteindelijk toch 13 trainingen worden aangeboden waardoor er € 65,- ipv € 55,- wordt gerekend. Hier zal later nog definitief over worden gecommuniceerd.
 • De trainingstijden t/m april zijn 19:15-20:35 en 20:35-22:00. Aan de hand van de inschrijvingen zal een indeling worden gemaakt voor de vroege en late training.
 • In mei en juni zullen de tijden veranderen, normaliter is de trainingstijd dan van 20:00-21:30 (en daarna tot 22:00 vrijspelen). Voor deze maanden moeten BV Houten spelers ook inschrijven, dus afhankelijk daarvan moeten we kijken naar de verdeling. Het zou kunnen dat deze tijden anders zijn maar dit zal medio april worden gecommuniceerd.

  Persoonsgegevens


  Als je informatie graag via Whatsapp zou willen ontvangen kun je hieronder je telefoonnummer invullen. Dit is totaal vrijwillig, de informatie komt in ieder geval ook via de e-mail.

  Om de trainingen in te delen willen we graag een indicatie hebben van speelsterkte. Geef hieronder aan welke divisie je hebt gespeeld afgelopen competitie of als je niet hebt gespeeld welke speelsterkte je ongeveer zou hebben.

  Eenmalige incasso gegevens

  De eenmalige trainingsbijdrage innen we via een eenmalige incasso. Na dit seizoen zullen al je gegevens worden verwijderd.

  IBAN nummer

  Naam IBAN rekeninghouder  Hierbij ga ik akkoord met de eenmalige automatische incasso van de trainingsbijdrage voor extra trainingen bij BV Houten t/m juni 2023 en de genoemde voorwaarden.

  PS: Je krijgt een kopie van dit formulier in je eigen e-mail, het kan zijn dat deze in de SPAM terecht komt.