Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie weer voor de deur staat! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrij spelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Dit kunnen we jullie dit jaar nog eenmalig aanbieden. Senioren spelers die niet lid zijn van BV Houten betalen €4,50 (meer info hierover verderop in dit bericht).

Zomerbadminton is elke woensdagavond vanaf 3 juli t/m 21 augustus. 

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.30-20.30 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis mag badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Niet-BV Houten spelers dienen zich vooraf aan te melden door hun gegevens in te vullen via onderstaande link. Aanmelden is per keer nodig, kom je dus meerdere keren moet er elke week opnieuw aangemeld worden via de link. Op het formulier staat de betaallink, er dient voor aanvang van de zomerbadmintonavond betaald te worden. 

Senioren die niet lid zijn van BV Houten
Senioren spelers die geen lid zijn van BV Houten betalen per keer €4,50. Dit geldt voor zowel spelers die al lid zijn bij een andere vereniging als spelers die de sport nog helemaal niet kennen.

Aanmelden BV Houten zomerbadminton 2024 (google.com)

Er zijn leenrackets aanwezig die door de niet-leden gebruikt kunnen worden.