In regio Centrum-Noord-Holland van badmintonland vond op 8-9 februari het laatste weekend van het competitieseizoen plaats. Nog één keer streden alle competitiespelers van Badminton Vereniging Houten (7 seniorenteams en 7 juniorenteams) voor alles wat ze waard waren. Dit leverde naast een groot aantal spannende wedstrijden en het behalen van persoonlijke en teamdoelstellingen ook twee afdelingskampioenen op voor de Houtense badmintonclub.

In de vierde divisie behaalde Team 3 (Alex Sung, Jarno Westland, Danique Jens, Sara Holland, invalster Marieke Blok-Huijsman en Mark Lentz met trainer Frank Kneefel) een mooie eerste plaats met uiteindelijk 6 punten voorsprong op de nummer twee. Hiermee stelt BVHouten een plaats in de derde divisie van seizoen 2020-2021 veilig.

Team 3 en team junioren 5

Bij de jeugd viel team 5 (Maarten Visser ’t Hooft, Philip Enneking, Waldo Meijer en Tycho Veen met trainer Celeste Greve) in de prijzen. Ze hadden bij de start op zondag nog 3 punten nodig, die ze met een klinkende overwininning van 6-0 ruimschoots verzilverden.

Beide teams zullen in april strijden tegen de andere afdelingskampioenen van de regio tijdens de regionale kampioenschappen in Amersfoort. Nu eerst even rust en een feestje vieren om daarna weer volop verder te trainen voor de volgende ronde.