Sinds begin dit jaar hebben we er weer een sponsor bij en daar zijn we heel blij mee! Johan Bredenbeek, al jarenlang een bekend gezicht bij BV Houten, heeft zich met Support4DigitalConstruction aan de vereniging verbonden als sponsor. Kortom de hoogste tijd om kennis maken met onze nieuwe sponsor. In gesprek met Johan.

Hoe ben je met de badmintonsport in aanraking gekomen?
Ik was al een tijdje op zoek naar een zaalsport en badminton sprak mij wel aan. Na de eerste keer was ik meteen verkocht en inmiddels speel ik al zo’n 20 jaar met een racket in de hand.

Welke tak van sport bedrijft Support4DigitalConstruction?
Support4DigitalConstruction adviseert installatiebedrijven op het gebied van digitaal bouwen en gebruik van digitale middelen. Daarnaast ben ik af en toe gastspreker op evenementen.

Waarom ben je sponsor geworden van BV Houten?
Ik speel wekelijks met plezier badminton en op deze wijze hoop ik een (kleine) bijdrage te leveren aan een (financieel) gezonde club.