Algemene Leden Vergadering 2022

Maandag 26 september a.s. vindt weer onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Hét moment om te horen hoe het met de vereniging gaat, wat de plannen zijn voor het komende seizoen en hoe de vereniging er financieel voor staat. Daarbij is het ook hét moment om met het bestuur in gesprek te gaan over wat jou opvalt aan de vereniging of welke ideeën jij heb. Kortom, kom naar de ALV! 


Locatie:  ‘Huis van Houten’, zaal Oranje (1e etage), Onderdoor 160, 3995 DX in Houten.
Tijd: 20.00-22.00 (inloop vanaf 19.45)

 We hebben 10% van onze leden nodig om het quorum te behalen. Pas dan is de ALV geldig en kunnen we besluiten nemen en verslagen vastleggen.

Kortom jouw aanwezigheid en input voor de vereniging zijn onmisbaar! Meld je aan voor de ALV door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl.

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Ook dit jaar doet BV Houten weer mee aan de wervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland! We bieden 10 introductietrainingen aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport!

Kortom de manier voor al jouw vrienden, buren, familieleden en klasgenoten om te ontdekken hoe leuk, intensief en gezellig badminton bij Badminton Vereniging Houten is! Wil je meer weten of je aanmelden!? Kijk dan hier voor alle info: https://www.probeerbadminton.nu/verenigingen/badminton-vereniging-houten

Zomerbadminton

Zomerbadminton

De laatste trainingen komen eraan en de zomervakantie komt dichterbij! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrijspelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Een introducee betaalt  €3,50 (meer info hierover verderop in deze mail).

Zomerbadminton is op 6, 13, 20, 27 juli & 3, 10, 17 augustus.

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.00-20.00 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis kan badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Introducees
Senioren spelers mogen introducees meenemen. Een introducé betaald per keer €3,50. Introducees dienen vooraf aangemeld te worden door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl. Dit geldt voor zowel introducees die al lid zijn bij een andere verenigingen als introducees die de sport nog helemaal niet kennen. Zij ontvangen een bevestiging als de aanmelding goed ontvangen is. Daarbij wordt een betaallink gestuurd. Er moet betaald worden vóórdat de introducee komt badmintonnen.

Er zijn leenrackets aanwezig die door de introducees gebruikt kunnen worden.

In de bijlage vinden jullie de flyer van het zomerbadminton, stuur deze vooral door naar mensen in jullie omgeving die het wellicht leuk vinden om als introducee mee te komen!

We hopen jullie allemaal te zien bij het zomerbadminton en alvast een fijne zomervakantie gewenst!

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2022 open

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2022 open

Het huidige seizoen loopt langzaam op zijn einde, maar wij kijken al met een schuin oog naar volgend seizoen. Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 organiseert Badminton Vereniging Houten namelijk weer het Warming-Up Toernooi. Een mooi moment om jouw vakantieverhalen met jouw badmintonvrienden te delen en je tegelijkertijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Dit jaar spelen de senioren wederom op beide dagen. Dat wil zeggen dat er op zaterdag wordt gestreden in de klasse 1 en 6 en op zondag in de klasse 4 en 8. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk onderdelen via het poule-afval systeem te laten verlopen.

Het BV Houten Warming-Up Toernooi 2022 is het eerste van zes toernooien dat onderdeel uitmaakt van het Regio Toernooien Circuit 2022/2023 in de Regio Centrum. Er zijn dus extra punten te verdienen voor de Nationale Ranglijst. Kortom genoeg redenen om je in te schrijven voor dit gezellige toernooi!

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournament/0A7E5745-D2EF-45D2-8280-39A56DF92884

Jeugdkampioenen gehuldigd door Badminton Vereniging Houten

Dit seizoen werden maar liefst vijf van de acht jeugdteams van Badminton Vereniging Houten kampioen. De zeven jongensteams en één gemengd team van BVHouten deden het uitzonderlijk goed in de regio junioren competitie centrum. Ondanks de onderbrekingen en uitstel vanwege de coronapandemie hielden zij vol en bleven zij fit om tot het laatste te strijden om een zo hoog mogelijke plaats in hun poules.

Dit resulteerde voor de teams J1 (Lars, Niels, Quinn en Teun), J3 (Finn, Luuk, Philip en Waldo), J4 (Joost, Koen, Maarten en Tycho), J6 (Axel, Jesse, Jorrit en Lars) en J7 (Björn, Ferre, Linn en Lucas) in een eerste plaats.

Op zaterdag 2 april werden onder grote belangstelling van leden, ouders, familie en vrienden de kampioenen en de andere teams in het zonnetje gezet met medailles en taart. Ook de trainers, de competitieleider en de ouders werden bedankt voor hun inzet. Met elkaar maakten zij het mogelijk dat ondanks het vreemde coronajaar de trainingen en de wedstrijden onder soms lastige omstandigheden (geen publiek, toegangscontroles en uitval door ziekte) toch door konden gaan en de kinderen met plezier en fantastische resultaten dit seizoen konden afronden.

Trainingen en zaal rondom meivakantie april-mei

Jeugd zaterdag en door de weeks:

  • GEEN training in meivakantie op dinsdagen en donderdagen en zaterdag 30 april en 7 mei.
  • Dus WEL training op zaterdag 23 april.

Geen trainingen voor senioren (competitie en recreanten) na 20 april. Zaal is gesloten op woensdag 27 april i.v.m. Koningsdag. Zaal is open voor vrij spelen senioren op woensdag 4 mei van 20.00-22.00 u.

Trainingen en zaal tot aan zomer

Het einde van het competitieseizoen komt in zicht. Dat betekent dat er binnenkort wat wijzigingen zijn in de trainingen en openingstijden zaal. We zetten op een rij wat we nu al zeker weten:
 
Jeugd zaterdag (recreanten + competitie)
Training op zaterdag t/m eind mei. Laatste reguliere training op zaterdag 28 mei.
Geen training in meivakantie op zaterdag 30 april en 7 mei. Dus WEL training op zaterdag 23 april.
 
Jeugd competitie door de weeks
De doordeweekse training op dinsdag of donderdag gaat door tot aan de meivakantie. De laatste training is dus op dinsdag 19 april dan wel donderdag 21 april.
 
Senioren competitie
De donderdagtrainingen lopen door t/m 31 maart.
In april is er alleen op dinsdagavond training t/m 19 april.
 
Senioren recreanten
Op dinsdag wordt er getraind en vrij gespeeld t/m 19 april. Daarna is de zaal vooralsnog niet meer gehuurd op dinsdagen.
 
Op woensdagen wordt er getraind t/m 20 april.
De zaal is op woensdagen open van 20.00-22.00 uur voor vrij spelen senioren t/m woensdag 29 juni. Alleen op woensdag 27 april (Koningsdag is de zaal dicht). Op woensdag 4 mei is de zaal wel open.
 
Tot zover de reguliere openingen en trainingen. Net als voorgaande jaren zullen we binnenkort bekijken of er animo is onder jeugd en senioren voor extra trainingen in mei en juni. Het kan zijn dat we deze extra trainingen tegen extra bijdrage voor een deel zullen financieren uit de reserves ter compensatie van coronatijd, maar hier over zullen we iedereen binnenkort nader informeren.

Team Jeugd 4 is kampioen

Met een klinkende 6-0 overwinning op hun leeftijdsgenoten van BC De Kantjils kroonden Joost Bruin, Koen Slim, Tycho Veen en Maarten Visser ’t Hooft zich afgelopen weekend tot kampioen! Gefeliciteerd jongens!

Trainingen en zaalopening voorjaarsvakantie

  • Voorjaarsvakantie: gewijzigde trainings- en openingstijden

Eind februari is het weer voorjaarsvakantie. Dat betekent dat er voor training en vrij spelen gewijzigde tijden gelden. Het zijn de volgende:

ZATERDAGTRAINING JEUGD: WEL op zaterdag 26 februari; NIET op zaterdag 5 maart

DOORDEWEEKSE TRAININGEN JEUGD, RECREANTEN en COMPETITIESPELERS: NIET op di 1, wo 2 en do 3 maart

VRIJ SPELEN: ALLEEN op woensdag 2 maart van 20.00-22.00 uur

Vanaf 7 maart weer reguliere trainingsmomenten.

X