Jeugd 6 & 7 kampioen!

Jeugd 6 & 7 kampioen!

Dubbelfeest! In het laatste weekend van januari zijn BV Houten Jeugd 6 en Jeugd 7 allebei kampioen geworden! J6 (Onder 13 jaar) boekte in eigen huis een klinkende 6-0 overwinning op hun leeftijdsgenoten uit Maarssen en zijn niet meer te achterhalen! Gefeliciteerd Sara, Lucas, Marijn en Lilly!

Team Jeugd 7 (Onder 13 jaar) werd kampioen door in een onderling duel hun trainingsmaatjes van Jeugd 8 met 6-0 te verslaan. Gefeliciteerd Linn, Ferre en Björn!

Kerstvakantie & Kerstgroet

Kerstvakantie & Kerstgroet

Het bestuur van BV Houten wenst alle leden hele fijne kerstdagen en alvast een hele fijne jaarwisseling. Geniet ervan met al jullie geliefden en proost op een mooi nieuw (badminton)jaar! 

In de kerstvakantie is er géén badminton. Vanaf heden ligt de vereniging stil tot en met maandag 9 januari. Vanaf dinsdag 10 januari starten alle trainingen en het vrijspelen weer op. 

Tot in 2023!

Record deelname aan Ouder Kind Kersttoernooi 2022

Record deelname aan Ouder Kind Kersttoernooi 2022

Na twee jaar afwezigheid mochten we eindelijk weer het Ouder Kind Kersttoernooi organiseren! En wat een feest was het bij de editie van 2022 op zaterdagochtend 17 december. Maar liefst 45 koppels deden mee; fantastisch en meteen een record! Jeugdleden speelden samen met hun niet-badmintonnende moeder, vader, oom of oma tegen andere koppels. Maar ook senioren speelden met hun niet-badmintonnende kids gewoon mee.

Op de deuntjes van de bekende kerstklassiekers werd er in sporthal De Molenwiek fanatiek gestreden om de eer. Verdeeld over 9 poules van 5 teams werden er leuke, spannende en hilarische wedstrijden gespeeld door de deelnemers. Tussen de partijen door werd er genoten van een kerstkransje en werd de wedstrijd ervoor uitvoerig nabesproken.

Aan het einde van de ochtend gingen de drie beste teams er met een leuke prijs mee naar huis. We willen graag iedereen bedanken voor hun deelname en kijken terug op een geweldig Oude Kind Kersttoernooi 2022.

Bekijk hier alle foto’s door Khang Tran.

Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2022

Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2022

Op zaterdag 17 december organiseren we weer het jaarlijkse Ouder kind kerst toernooi voor junioren en senioren. Het leukste afsluitende evenement van het jaar!

Het Ouder kind kersttoernooi duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in sporthal de Molenwiek. Alle jeugdleden en senioren (recreanten en competitiespelers) zijn welkom en deelname is gratis! Heb je altijd al eens willen laten zien aan je papa, mama, broer, zus, oom, tante, opa, oma, zoon, dochter of ander familielid of kennis hoe goed je kan badmintonnen? Dan is dit je kans! Jullie kunnen je nu samen inschrijven.

Stuur voor 13 december een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl. Zet in deze mail je eigen naam en de naam met wie je gaat spelen en een telefoonnummer. Natuurlijk zijn al je vrienden en familieleden ook welkom om te komen kijken!

*Deze ochtend zijn er geen reguliere trainingen.

Algemene Leden Vergadering 2022

Maandag 26 september a.s. vindt weer onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Hét moment om te horen hoe het met de vereniging gaat, wat de plannen zijn voor het komende seizoen en hoe de vereniging er financieel voor staat. Daarbij is het ook hét moment om met het bestuur in gesprek te gaan over wat jou opvalt aan de vereniging of welke ideeën jij heb. Kortom, kom naar de ALV! 


Locatie:  ‘Huis van Houten’, zaal Oranje (1e etage), Onderdoor 160, 3995 DX in Houten.
Tijd: 20.00-22.00 (inloop vanaf 19.45)

 We hebben 10% van onze leden nodig om het quorum te behalen. Pas dan is de ALV geldig en kunnen we besluiten nemen en verslagen vastleggen.

Kortom jouw aanwezigheid en input voor de vereniging zijn onmisbaar! Meld je aan voor de ALV door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl.

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Ook dit jaar doet BV Houten weer mee aan de wervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland! We bieden 10 introductietrainingen aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport!

Kortom de manier voor al jouw vrienden, buren, familieleden en klasgenoten om te ontdekken hoe leuk, intensief en gezellig badminton bij Badminton Vereniging Houten is! Wil je meer weten of je aanmelden!? Kijk dan hier voor alle info: https://www.probeerbadminton.nu/verenigingen/badminton-vereniging-houten

Helaas is het niet meer mogelijk om je voor de editie van dit jaar aan te melden. Mocht je badminton toch willen proberen, stuur dan een mailtje naar secretariaat@bvhouten.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Zomerbadminton

Zomerbadminton

De laatste trainingen komen eraan en de zomervakantie komt dichterbij! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrijspelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Een introducee betaalt  €3,50 (meer info hierover verderop in deze mail).

Zomerbadminton is op 6, 13, 20, 27 juli & 3, 10, 17 augustus.

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.00-20.00 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis kan badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Introducees
Senioren spelers mogen introducees meenemen. Een introducé betaald per keer €3,50. Introducees dienen vooraf aangemeld te worden door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl. Dit geldt voor zowel introducees die al lid zijn bij een andere verenigingen als introducees die de sport nog helemaal niet kennen. Zij ontvangen een bevestiging als de aanmelding goed ontvangen is. Daarbij wordt een betaallink gestuurd. Er moet betaald worden vóórdat de introducee komt badmintonnen.

Er zijn leenrackets aanwezig die door de introducees gebruikt kunnen worden.

In de bijlage vinden jullie de flyer van het zomerbadminton, stuur deze vooral door naar mensen in jullie omgeving die het wellicht leuk vinden om als introducee mee te komen!

We hopen jullie allemaal te zien bij het zomerbadminton en alvast een fijne zomervakantie gewenst!

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2022 open

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2022 open

Het huidige seizoen loopt langzaam op zijn einde, maar wij kijken al met een schuin oog naar volgend seizoen. Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 organiseert Badminton Vereniging Houten namelijk weer het Warming-Up Toernooi. Een mooi moment om jouw vakantieverhalen met jouw badmintonvrienden te delen en je tegelijkertijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Dit jaar spelen de senioren wederom op beide dagen. Dat wil zeggen dat er op zaterdag wordt gestreden in de klasse 1 en 6 en op zondag in de klasse 4 en 8. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk onderdelen via het poule-afval systeem te laten verlopen.

Het BV Houten Warming-Up Toernooi 2022 is het eerste van zes toernooien dat onderdeel uitmaakt van het Regio Toernooien Circuit 2022/2023 in de Regio Centrum. Er zijn dus extra punten te verdienen voor de Nationale Ranglijst. Kortom genoeg redenen om je in te schrijven voor dit gezellige toernooi!

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournament/0A7E5745-D2EF-45D2-8280-39A56DF92884

Jeugdkampioenen gehuldigd door Badminton Vereniging Houten

Dit seizoen werden maar liefst vijf van de acht jeugdteams van Badminton Vereniging Houten kampioen. De zeven jongensteams en één gemengd team van BVHouten deden het uitzonderlijk goed in de regio junioren competitie centrum. Ondanks de onderbrekingen en uitstel vanwege de coronapandemie hielden zij vol en bleven zij fit om tot het laatste te strijden om een zo hoog mogelijke plaats in hun poules.

Dit resulteerde voor de teams J1 (Lars, Niels, Quinn en Teun), J3 (Finn, Luuk, Philip en Waldo), J4 (Joost, Koen, Maarten en Tycho), J6 (Axel, Jesse, Jorrit en Lars) en J7 (Björn, Ferre, Linn en Lucas) in een eerste plaats.

Op zaterdag 2 april werden onder grote belangstelling van leden, ouders, familie en vrienden de kampioenen en de andere teams in het zonnetje gezet met medailles en taart. Ook de trainers, de competitieleider en de ouders werden bedankt voor hun inzet. Met elkaar maakten zij het mogelijk dat ondanks het vreemde coronajaar de trainingen en de wedstrijden onder soms lastige omstandigheden (geen publiek, toegangscontroles en uitval door ziekte) toch door konden gaan en de kinderen met plezier en fantastische resultaten dit seizoen konden afronden.