Inschrijving Warming-Up Toernooi 2023 open

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2023 open

Het huidige seizoen loopt langzaam op zijn einde, maar wij kijken al met een schuin oog naar volgend seizoen. Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 organiseert Badminton Vereniging Houten namelijk weer het Warming-Up Toernooi. Een mooi moment om jouw vakantieverhalen met jouw badmintonvrienden te delen en je tegelijkertijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Dit jaar spelen de senioren wederom op beide dagen. Dat wil zeggen dat er op zaterdag wordt gestreden in de klasse 1 en 6 en op zondag in de klasse 4 en 8. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk onderdelen via het poule-afval systeem te laten verlopen.

Het BV Houten Warming-Up Toernooi 2023 is het eerste van zes toernooien dat onderdeel uitmaakt van het Regio Toernooien Circuit 2023/2024 in de Regio Centrum. Er zijn dus extra punten te verdienen voor de Nationale Ranglijst. Kortom genoeg redenen om je in te schrijven voor dit gezellige toernooi!

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournament/905334A4-1403-4F18-BC0D-5F4261257ABD

Doe mee aan het vriendjes & vriendinnetjestoernooi op 27 mei

Doe mee aan het vriendjes & vriendinnetjestoernooi op 27 mei

Op zaterdag 27 mei (9.00 – 12.00 uur) organiseren we voor alle jeugdleden weer het vriendjes & vriendinnetjestoernooi! Tijdens deze leuke sportieve ochtend mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen op samen te badmintonnen tegen je clubgenoten.

Aanmelden kan door voor woensdag 24 mei een e-mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar toernooien@bvhouten.nl.

Huldiging voor jeugdige kampioensteams

Huldiging voor jeugdige kampioensteams

Zaterdagochtend 18 maart zijn alle jeugdcompetitiespelers in het zonnetje gezet! Alle spelers kregen een medaille en er waren maar liefst vier taarten, omdat vier van de acht jeugdteams kampioen zijn geworden! Onder grote belangstelling van ouders en andere familieleden sprak voorzitter Bas de spelers toe over deze fantastische prestatie!

Badminton in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie kan er op de volgende momenten wel/niet worden gespeeld.

Zaterdag 25 februari – wel jeugdtraining 

Dinsdag 28 februari – géén jeugd- en senioren training

Woensdag 1 maart – vrijspelen senioren 20.00-22.00 

Donderdag 2 maart – géén jeugd- en senioren training 

Zaterdag 4 maart – géén jeugdtraining 

Ook Jeugd 1 & 3 kampioen!

Ook Jeugd 1 & 3 kampioen!

Na het kampioenschap van Jeugd 6 en Jeugd 7 was het nu partytime voor Jeugd 1 & 3.

Het eerste jeugdteam versloeg in eigen huis de leeftijdsgenoten van OSM met 5-1 en pakte zo de titel. Gefeliciteerd Joost, Koen en Maarten!

Jesse, Jorrit, Lars en Axel (J3) behaalden het kampioenschap door thuis met 6-0 te winnen van BC Apollo. Gefeliciteerd jongens!

Jeugd 6 & 7 kampioen!

Jeugd 6 & 7 kampioen!

Dubbelfeest! In het laatste weekend van januari zijn BV Houten Jeugd 6 en Jeugd 7 allebei kampioen geworden! J6 (Onder 13 jaar) boekte in eigen huis een klinkende 6-0 overwinning op hun leeftijdsgenoten uit Maarssen en zijn niet meer te achterhalen! Gefeliciteerd Sara, Lucas, Marijn en Lilly!

Team Jeugd 7 (Onder 13 jaar) werd kampioen door in een onderling duel hun trainingsmaatjes van Jeugd 8 met 6-0 te verslaan. Gefeliciteerd Linn, Ferre en Björn!

Kerstvakantie & Kerstgroet

Kerstvakantie & Kerstgroet

Het bestuur van BV Houten wenst alle leden hele fijne kerstdagen en alvast een hele fijne jaarwisseling. Geniet ervan met al jullie geliefden en proost op een mooi nieuw (badminton)jaar! 

In de kerstvakantie is er géén badminton. Vanaf heden ligt de vereniging stil tot en met maandag 9 januari. Vanaf dinsdag 10 januari starten alle trainingen en het vrijspelen weer op. 

Tot in 2023!

Record deelname aan Ouder Kind Kersttoernooi 2022

Record deelname aan Ouder Kind Kersttoernooi 2022

Na twee jaar afwezigheid mochten we eindelijk weer het Ouder Kind Kersttoernooi organiseren! En wat een feest was het bij de editie van 2022 op zaterdagochtend 17 december. Maar liefst 45 koppels deden mee; fantastisch en meteen een record! Jeugdleden speelden samen met hun niet-badmintonnende moeder, vader, oom of oma tegen andere koppels. Maar ook senioren speelden met hun niet-badmintonnende kids gewoon mee.

Op de deuntjes van de bekende kerstklassiekers werd er in sporthal De Molenwiek fanatiek gestreden om de eer. Verdeeld over 9 poules van 5 teams werden er leuke, spannende en hilarische wedstrijden gespeeld door de deelnemers. Tussen de partijen door werd er genoten van een kerstkransje en werd de wedstrijd ervoor uitvoerig nabesproken.

Aan het einde van de ochtend gingen de drie beste teams er met een leuke prijs mee naar huis. We willen graag iedereen bedanken voor hun deelname en kijken terug op een geweldig Oude Kind Kersttoernooi 2022.

Bekijk hier alle foto’s door Khang Tran.

Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2022

Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2022

Op zaterdag 17 december organiseren we weer het jaarlijkse Ouder kind kerst toernooi voor junioren en senioren. Het leukste afsluitende evenement van het jaar!

Het Ouder kind kersttoernooi duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in sporthal de Molenwiek. Alle jeugdleden en senioren (recreanten en competitiespelers) zijn welkom en deelname is gratis! Heb je altijd al eens willen laten zien aan je papa, mama, broer, zus, oom, tante, opa, oma, zoon, dochter of ander familielid of kennis hoe goed je kan badmintonnen? Dan is dit je kans! Jullie kunnen je nu samen inschrijven.

Stuur voor 13 december een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl. Zet in deze mail je eigen naam en de naam met wie je gaat spelen en een telefoonnummer. Natuurlijk zijn al je vrienden en familieleden ook welkom om te komen kijken!

*Deze ochtend zijn er geen reguliere trainingen.

Algemene Leden Vergadering 2022

Maandag 26 september a.s. vindt weer onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Hét moment om te horen hoe het met de vereniging gaat, wat de plannen zijn voor het komende seizoen en hoe de vereniging er financieel voor staat. Daarbij is het ook hét moment om met het bestuur in gesprek te gaan over wat jou opvalt aan de vereniging of welke ideeën jij heb. Kortom, kom naar de ALV! 


Locatie:  ‘Huis van Houten’, zaal Oranje (1e etage), Onderdoor 160, 3995 DX in Houten.
Tijd: 20.00-22.00 (inloop vanaf 19.45)

 We hebben 10% van onze leden nodig om het quorum te behalen. Pas dan is de ALV geldig en kunnen we besluiten nemen en verslagen vastleggen.

Kortom jouw aanwezigheid en input voor de vereniging zijn onmisbaar! Meld je aan voor de ALV door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl.