Geen training in herfstvakantie

Op de eerste zaterdag van de herfstvakantie (16 oktober) is er gewoon training bij BV Houten, maar de rest van de week niet meer. Op woensdagavond 20 oktober kan men wel vrijspelen vanaf 20.00 uur.

Probeer badminton bij BV Houten!

Probeer badminton bij BV Houten!

BV Houten doet dit jaar samen met 200 andere verenigingen mee aan de landelijke actie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland. Hierbij bieden we 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport!

Dus ben jij iemand of ken jij iemand die graag eens wil proeven aan de badmintonsport? Kijk dan hier voor alle informatie.

Badminton seizoen 2021-2022 van start

We gaan weer badmintonnen!

Vanaf 31 augustus start ons nieuwe seizoen. Op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag zullen alle trainingen en het vrijspelen weer van start gaan. De jeugdleden en senioren competitiespelers hebben inmiddels bericht gehad met hun trainingsgroepen en trainingstijden.

De recreanten kunnen vanaf deze week weer gaan vrijspelen op hun eigen speelavond. Deze week ontvangen zij een mail met informatie over de trainingen die 14 en 15 september van start zullen gaan.

In het weekend van 18 en 19 september zal de competitie voor de jeugd en senioren weer van start gaan. Wij wensen alle teams veel succes!

Hulp voor Activiteitenmarkt gezocht!

Hulp voor Activiteitenmarkt gezocht!

Op zaterdag 4 september staat BV Houten van 10.00-16.00 met een kraam op de Activiteitenmarkt op Het Rond, Houten! Wij zoeken enthousiaste leden en ouders van jeugdleden die een paar uurtjes willen helpen bij onze kraam. Op deze manier hopen we weer nieuwe clubgenoten te werven. Aanmelden of meer informatie? Mail naar secretariaat@bvhouten.nl

Warming-Up Teamtoernooi afgelast

We hebben helaas, een maand voor het toernooi, moeten besluiten om het BV Houten Warming-Up Teamtoernooi op 5 september te annuleren. Dit vanwege het gebrek aan animo en het financiële risico met het oog op de zaalhuur. We vinden het ontzettend jammer. 


We hopen jullie in de toekomst weer op ons toernooi te zien.

BV Houten Warming-Up Teamtoernooi 2021

BV Houten organiseert na een jaar afwezigheid dit jaar weer een Warming-Up Toernooi. Dit jaar ziet toernooi er echter iets anders uit dan normaal. Dit jaar organiseren we een teamtoernooi.

Lees meer…

JEUGD OPGELET: zaterdag 22 mei geen buitentraining maar TRAINING IN DE ZAAL

Zaterdag a.s. 22 mei is er i.t.t. eerdere berichten GEEN buitentraining maar WEL training in de zaal. Op 19 mei heeft iedereen een mail hier over gekregen. Check goed je trainingsgroep en tijd zodat je niet te laat bent en optimaal kunt genieten van je eerste badmintontraining in de zaal sinds half december 2020!!!

YESSSS….We mogen weer: badminton in de zaal!

Goed nieuws: vanaf vandaag 19 mei is sporten in de zaal weer toegestaan en dat betekent dat wij z.s.m. de zaal weer gaan gebruiken.

Voor de jeugd is dit al a.s. zaterdag 22 mei. Alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers hebben hier vandaag een mail over gekregen met info over groepsindeling, tijden en coronaprotocol. Heb je de mail niet gekregen of heb je nog vragen, laat het ons weten.

Later deze week krijgen de sr. leden ook een bericht over trainingen en vrij spelen. Voor hen gaat de zaal weer open vanaf dinsdag 25 mei. We hopen jullie in grote getale te kunnen verwelkomen in de zaal!

Buitentraining senioren

De woensdagtrainingen voor sr competitiespelers en recreanten gaan in de meivakantie WEL door. Dus als het weer het toelaat is er op woensdag 28 april en 5 mei training van 19.00-20.30 uur op het veld van Victum. Als de training i.v.m. het weer niet door kan gaan, lees je het hier en/of in de app.

Kun je niet komen meld je af via trainers@bvhouten.nl of via whatsapp bij de trainers.

Buitentraining Jeugd

Vandaag zaterdag 24 april gaan de buitentrainingen voor de jeugd WEL door. Daarna is het 2 weken vakantie. We zien jullie dan graag weer op zaterdag 15 mei.

X