JEUGD OPGELET: zaterdag 22 mei geen buitentraining maar TRAINING IN DE ZAAL

Zaterdag a.s. 22 mei is er i.t.t. eerdere berichten GEEN buitentraining maar WEL training in de zaal. Op 19 mei heeft iedereen een mail hier over gekregen. Check goed je trainingsgroep en tijd zodat je niet te laat bent en optimaal kunt genieten van je eerste badmintontraining in de zaal sinds half december 2020!!!

YESSSS….We mogen weer: badminton in de zaal!

Goed nieuws: vanaf vandaag 19 mei is sporten in de zaal weer toegestaan en dat betekent dat wij z.s.m. de zaal weer gaan gebruiken.

Voor de jeugd is dit al a.s. zaterdag 22 mei. Alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers hebben hier vandaag een mail over gekregen met info over groepsindeling, tijden en coronaprotocol. Heb je de mail niet gekregen of heb je nog vragen, laat het ons weten.

Later deze week krijgen de sr. leden ook een bericht over trainingen en vrij spelen. Voor hen gaat de zaal weer open vanaf dinsdag 25 mei. We hopen jullie in grote getale te kunnen verwelkomen in de zaal!

Buitentraining senioren

De woensdagtrainingen voor sr competitiespelers en recreanten gaan in de meivakantie WEL door. Dus als het weer het toelaat is er op woensdag 28 april en 5 mei training van 19.00-20.30 uur op het veld van Victum. Als de training i.v.m. het weer niet door kan gaan, lees je het hier en/of in de app.

Kun je niet komen meld je af via trainers@bvhouten.nl of via whatsapp bij de trainers.

Buitentraining Jeugd

Vandaag zaterdag 24 april gaan de buitentrainingen voor de jeugd WEL door. Daarna is het 2 weken vakantie. We zien jullie dan graag weer op zaterdag 15 mei.

Wij zoeken nieuwe competitiespelers!

BV Houten is voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe competitiespelers. We zoeken enthousiaste en gemotiveerde spelers die onze competitie groep willen versterken. Bij ons gaan presteren en plezier maken hand in hand. We komen uit in de 3e tot en met de 5e divisie en trainen onder de leiding van Frank Kneefel.

Vind je het leuk om een keer één of meerdere trainingen mee te draaien in Houten? Dat kan en is geheel verblijvend. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar secretariaat@bvhouten.nl.

Nieuwe lockdown: geen badminton

Beste clubgenoten,

Gisteravond werd een algehele lockdown afgekondigd door het kabinet. Door het toenemende aantal coronagevallen moeten we allemaal thuis werken en gaan de niet-essentiële winkels dicht. Ook binnensport is niet meer toegestaan.

En dat betekent dat we helaas de komende weken niet kunnen badmintonnen.

We schorten daarom vanaf vandaag alle sportieve activiteiten op, voorlopig tot 19 januari 2021. Ook het kersttoernooi voor de jeugd, dat was gepland voor komende zaterdag kan niet doorgaan.

Tijdens de bestuursvergadering op woensdag 16 december bekijken we hoe we verder willen omgaan met de ontstane situatie. We zullen jullie in de loop van deze week hierover bijpraten.

Het bestuur van BVHouten

Corona protocol bij BV Houten

Namens het bestuur en de ccp’ers van BV Houten willen we jullie graag wijzen op het corona protocol dat wij als vereniging hebben opgesteld voor tijdens de competitie. We willen jullie allen nadrukkelijk vragen je hieraan te houden om zo een veilig sportklimaat te kunnen waarborgen.

Bekijk hier het competitieprotocol.

In de startblokken voor nieuw seizoen 2020-2021

Seizoen 2019-2020 begon als alle andere seizoenen en sommige dingen eindigden dat seizoen ook zoals je kon verwachten. De competitie was net ten einde met 2 kampioenen voor BVHouten, toen een onverwachte wending de afloop van het seizoen compleet veranderde. Door het Coronavirus vielen de voorjaarscompetitie voor de recreanten, het bekertoernooi voor de competitiespelers en het toernooienseizoen voor jong en oud in het water. Om maar niet te spreken van alle trainingen, het altijd succesvolle Trainers voor de Klas-project en de vele gezellige speelavonden voor de recreanten.

Nadat we een tijdje onze adem hadden ingehouden, kwam het verlossende woord van de overheid dat vanaf 1 juli de sportzalen weer open mochten. En toen bleek waar een fantastiche vereniging groot in kan zijn. Binnen een mum van tijd heeft de werkgroep corona-coördinatie alle protocollen uitgewerkt en lag er een aanbod voor alle leden van BVHouten: Dankzij de trainers en jeugd assistent-trainers kon de jeugd nog 3 keer trainen in juli en voor alle senioren en jeugdleden boven 12 was er de mogelijkheid om de gehele maand juli en augustus te komen spelen op de woensdagavond. En dat allemaal met duidelijke richtlijnen zodat er veilig gesport kon worden.

Het gevolg? We zijn fit en we zijn klaar voor een nieuw badmintonjaar met alle uitdagingen die ons dat gaat brengen op sportief en ander gebied. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de protocollen aan te passen volgens de laatste richtlijnen zodat we vanaf 1 september de zaal weer in kunnen voor trainingen en vrij spelen. Jeugd en seniorencompetitiespelers zijn geïnformeerd over trainingen en wedstrijden. De senioren recreanten kunnen vanaf 2 september weer vrij spelen en worden nog geïnformeerd over de trainingen. Zet m op allemaal en veel plezier!

Voor 1 september worden alle leden geïnformeerd over de richtlijnen voor corona in de sporthal en in de zaal. Lees deze allen aandachtig zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten en toekijken!

Laatste update Coronavirus

Beste leden en ouders van leden,

In vervolg op de mail van vanmiddag hebben wij zojuist per mail het onderstaande bericht aan iedereen gestuurd:

Vanmiddag is door ons een bericht gestuurd naar aanleiding van de persconferentie van de Nederlandse regering.

Dit deed ons besluiten dat de trainingen, wedstrijden en andere activiteiten konden doorgaan.

Later hebben we van Badminton Nederland het bericht ontvangen met de oproep om alle sociale contacten te verminderen en het verzoek om deze oproep te ondersteunen. Daarom hebben we als bestuur besloten om alle activiteiten (trainingen, wedstrijden en vrij spelen) binnen onze vereniging te staken tot 31 maart. We volgen de berichtgeving van de regering en de badmintonbond.

Als er nieuwe berichtgeving bekend is, zullen we jullie uiteraard informeren.

Als er toch nog vragen en onduidelijkheden zijn, verzoeken we jullie contact met het secretariaat op te nemen via secretariaat@bvhouten.nl

Bestuur BVHouten

Mededeling bestuur

Met betrekking tot al het nieuws rondom het Coronavirus:

Wij volgen de info van het RIVM en de gemeente. Ook houden we contact met de trainers. Mochten er vanuit het RIVM of de gemeente berichten/adviezen komen die onze vereniging raken dan zullen wij de leden hier verder over informeren.

Bij vragen kun je mailen met bestuur: bestuur@bvhouten.nl

X