Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2023

Doe mee met het Ouder kind kersttoernooi 2023

Op zaterdag 16 december organiseren we weer het jaarlijkse Ouder kind kerst toernooi voor junioren en senioren. Het leukste afsluitende evenement van het jaar!

Het Ouder kind kersttoernooi duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in sporthal de Molenwiek. Alle jeugdleden en senioren (recreanten en competitiespelers) zijn welkom en deelname is gratis! Heb je altijd al eens willen laten zien aan je papa, mama, broer, zus, oom, tante, opa, oma, zoon, dochter of ander familielid of kennis hoe goed je kan badmintonnen? Dan is dit je kans! Jullie kunnen je nu samen inschrijven.

Stuur voor 11 december een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl. Zet in deze mail je eigen naam en de naam met wie je gaat spelen en een telefoonnummer. Natuurlijk zijn al je vrienden en familieleden ook welkom om te komen kijken!

*Deze ochtend zijn er geen reguliere trainingen.

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Probeer badminton dit najaar bij BV Houten

Ook dit jaar doet BV Houten weer mee aan de wervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland! We bieden 10 introductietrainingen aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport!

Kortom de manier voor al jouw vrienden, buren, familieleden en klasgenoten om te ontdekken hoe leuk, intensief en gezellig badminton bij Badminton Vereniging Houten is! Wil je meer weten of je aanmelden!? Kijk dan hier voor alle info: https://www.probeerbadminton.nu/verenigingen/badminton-vereniging-houten

Fysiotherapie Leebrug: alle specialisaties onder één dak

Fysiotherapie Leebrug: alle specialisaties onder één dak

Sinds deze zomer is Fysio Leebrug onze nieuwe partner. Vanaf september zal de naam van Fysio Leebrug ook prijken op onze hagelnieuwe clubshirts. Kortom de hoogste tijd om kennis maken met onze nieuwe sponsor. In gesprek met Wouter Abers van Fysiotherapie Leebrug.


Wat kan Fysiotherapie Leebrug voor onze vereniging betekenen?
Onze fysiotherapiepraktijk bestaat uit 18 medewerkers en is gevestigd in Medisch Centrum Leebrug (Houten) en in Medisch Centrum Schalkwijk (Schalkwijk). We hebben alle mogelijke specialisaties binnen de fysiotherapie in huis. In beide centra werken we nauw samen met huisartsen, paramedici en psychologen. Onze sportfysiotherapeuten, Marnix Burgers en Fleur Prak, zullen zich gaan inzetten voor de sporters van Badminton vereniging Houten.


Hoe gaan ze dit doen en wat is hun doel?
Alle sporters van de vereniging moeten zo goed mogelijk en met zo min mogelijk beperkingen hun sport kunnen uitvoeren. Sporten moet voor iedereen leuk zijn dus we maken geen onderscheid in het niveau van de sporter maar passen de behandeling natuurlijk wel aan op zijn of haar prestatiedoelen. Het komende jaar willen we een goede samenwerking opbouwen met jullie trainers en ze ondersteunen in het voorkomen van blessures tijdens trainingen en wedstrijden. Mochten er toch blessures en aanhoudende lichamelijke klachten ontstaan, dan kunnen we snel ondersteuning bieden in onze praktijk en zo nodig in de trainingszaal.


Bij ernstig sportletsel kunnen we snel contact leggen met jullie trainer, huisarts of medisch specialist en jullie begeleiden naar een zo goed mogelijk herstel om weer met plezier te kunnen sporten en op eigen niveau weer uitdagingen aan te kunnen gaan.


Waarom zijn jullie sponsor geworden van BV Houten?
Onze praktijk heeft sport en sportrevalidatie als belangrijk aandachtsgebied. We hebben de afgelopen jaren dan ook regelmatig sporters van BV Houten onder behandeling gehad, en horen veel goede verhalen over jullie vereniging. Fysiotherapie Leebrug wil – door goede preventie en behandeling – graag bijdragen aan een sportief en gezond bewegend Houten!

Zomerbadminton bij BV Houten

Zomerbadminton bij BV Houten

Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie weer voor de deur staat! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrij spelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Dit kunnen we jullie dit jaar nog eenmalig aanbieden. Een introducé betaalt €4,50 (meer info hierover verderop in deze mail).

Zomerbadminton is elke woensdagavond vanaf 5 juli t/m 16 augustus. 

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.30-20.30 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis mag badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Introducees
Senioren spelers mogen introducees meenemen. Een introducé betaald per keer €4,50. Dit geldt voor zowel introducees die al lid zijn bij een andere vereniging als introducees die de sport nog helemaal niet kennen.

Introducees dienen zich vooraf aan te melden door hun gegevens in te vullen via onderstaande link. Aanmelden is per keer nodig, komt je introducé dus meerdere keren mee moet er elke week opnieuw aangemeld worden via de link. Op het formulier staat de betaallink, er dient voor aanvang van de zomerbadmintonavond betaald te worden. 

Aanmelden BV Houten zomerbadminton 2023 (google.com) 

Er zijn leenrackets aanwezig die door de introducees gebruikt kunnen worden.

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2023 open

Inschrijving Warming-Up Toernooi 2023 open

Het huidige seizoen loopt langzaam op zijn einde, maar wij kijken al met een schuin oog naar volgend seizoen. Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 organiseert Badminton Vereniging Houten namelijk weer het Warming-Up Toernooi. Een mooi moment om jouw vakantieverhalen met jouw badmintonvrienden te delen en je tegelijkertijd klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Dit jaar spelen de senioren wederom op beide dagen. Dat wil zeggen dat er op zaterdag wordt gestreden in de klasse 1 en 6 en op zondag in de klasse 4 en 8. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk onderdelen via het poule-afval systeem te laten verlopen.

Het BV Houten Warming-Up Toernooi 2023 is het eerste van zes toernooien dat onderdeel uitmaakt van het Regio Toernooien Circuit 2023/2024 in de Regio Centrum. Er zijn dus extra punten te verdienen voor de Nationale Ranglijst. Kortom genoeg redenen om je in te schrijven voor dit gezellige toernooi!

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournament/905334A4-1403-4F18-BC0D-5F4261257ABD

Doe mee aan het vriendjes & vriendinnetjestoernooi op 27 mei

Doe mee aan het vriendjes & vriendinnetjestoernooi op 27 mei

Op zaterdag 27 mei (9.00 – 12.00 uur) organiseren we voor alle jeugdleden weer het vriendjes & vriendinnetjestoernooi! Tijdens deze leuke sportieve ochtend mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen op samen te badmintonnen tegen je clubgenoten.

Aanmelden kan door voor woensdag 24 mei een e-mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar toernooien@bvhouten.nl.

Huldiging voor jeugdige kampioensteams

Huldiging voor jeugdige kampioensteams

Zaterdagochtend 18 maart zijn alle jeugdcompetitiespelers in het zonnetje gezet! Alle spelers kregen een medaille en er waren maar liefst vier taarten, omdat vier van de acht jeugdteams kampioen zijn geworden! Onder grote belangstelling van ouders en andere familieleden sprak voorzitter Bas de spelers toe over deze fantastische prestatie!

Badminton in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie kan er op de volgende momenten wel/niet worden gespeeld.

Zaterdag 25 februari – wel jeugdtraining 

Dinsdag 28 februari – géén jeugd- en senioren training

Woensdag 1 maart – vrijspelen senioren 20.00-22.00 

Donderdag 2 maart – géén jeugd- en senioren training 

Zaterdag 4 maart – géén jeugdtraining 

Ook Jeugd 1 & 3 kampioen!

Ook Jeugd 1 & 3 kampioen!

Na het kampioenschap van Jeugd 6 en Jeugd 7 was het nu partytime voor Jeugd 1 & 3.

Het eerste jeugdteam versloeg in eigen huis de leeftijdsgenoten van OSM met 5-1 en pakte zo de titel. Gefeliciteerd Joost, Koen en Maarten!

Jesse, Jorrit, Lars en Axel (J3) behaalden het kampioenschap door thuis met 6-0 te winnen van BC Apollo. Gefeliciteerd jongens!

Jeugd 6 & 7 kampioen!

Jeugd 6 & 7 kampioen!

Dubbelfeest! In het laatste weekend van januari zijn BV Houten Jeugd 6 en Jeugd 7 allebei kampioen geworden! J6 (Onder 13 jaar) boekte in eigen huis een klinkende 6-0 overwinning op hun leeftijdsgenoten uit Maarssen en zijn niet meer te achterhalen! Gefeliciteerd Sara, Lucas, Marijn en Lilly!

Team Jeugd 7 (Onder 13 jaar) werd kampioen door in een onderling duel hun trainingsmaatjes van Jeugd 8 met 6-0 te verslaan. Gefeliciteerd Linn, Ferre en Björn!