Het einde van het competitieseizoen komt in zicht. Dat betekent dat er binnenkort wat wijzigingen zijn in de trainingen en openingstijden zaal. We zetten op een rij wat we nu al zeker weten:
 
Jeugd zaterdag (recreanten + competitie)
Training op zaterdag t/m eind mei. Laatste reguliere training op zaterdag 28 mei.
Geen training in meivakantie op zaterdag 30 april en 7 mei. Dus WEL training op zaterdag 23 april.
 
Jeugd competitie door de weeks
De doordeweekse training op dinsdag of donderdag gaat door tot aan de meivakantie. De laatste training is dus op dinsdag 19 april dan wel donderdag 21 april.
 
Senioren competitie
De donderdagtrainingen lopen door t/m 31 maart.
In april is er alleen op dinsdagavond training t/m 19 april.
 
Senioren recreanten
Op dinsdag wordt er getraind en vrij gespeeld t/m 19 april. Daarna is de zaal vooralsnog niet meer gehuurd op dinsdagen.
 
Op woensdagen wordt er getraind t/m 20 april.
De zaal is op woensdagen open van 20.00-22.00 uur voor vrij spelen senioren t/m woensdag 29 juni. Alleen op woensdag 27 april (Koningsdag is de zaal dicht). Op woensdag 4 mei is de zaal wel open.
 
Tot zover de reguliere openingen en trainingen. Net als voorgaande jaren zullen we binnenkort bekijken of er animo is onder jeugd en senioren voor extra trainingen in mei en juni. Het kan zijn dat we deze extra trainingen tegen extra bijdrage voor een deel zullen financieren uit de reserves ter compensatie van coronatijd, maar hier over zullen we iedereen binnenkort nader informeren.