BV Houten organiseert na een jaar afwezigheid dit jaar weer een Warming-Up Toernooi. Dit jaar ziet toernooi er echter iets anders uit dan normaal. Dit jaar organiseren we een teamtoernooi.

Wanneer?
Zondag 5 september. Speeltijden van 9.00 tot 18.00 uur.

Waar?
Sporthal De Wetering, Hefbrug 3, 3991 LB in Houten

Voor wie?
Zondag 5 september: 3e Divisie, 4e Divisie, 5e Divisie en 6e Divisie

Opzet
Er is ruimte voor vier teams per klasse. De vier teams spelen in een poule allen tegen elkaar. Per teamwedstrijd worden er 5 wedstrijd gespeeld, te weten een mannenenkel, vrouwenenkel, mannendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel.

Een team mag maximaal uit zes spelers bestaan.

Kosten
De deelnamekosten bedragen 50 euro per team.  

Inschrijven
Inschrijven voor het teamtoernooi kan door een e-mail te sturen naar toernooien@bvhouten.nl met je teamnaam, de namen van de spelers, en het e-mailadres en telefoonnummer van de teamcaptain.

De inschrijving sluit op 18 augustus 2021 om 23.59 uur of eerder indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Inschrijving geschiedt op basis van wie het eerste komt wie het eerste maalt.

Je krijgt na inschrijving een bevestiging via de mail.

Betaling
Het inschrijfgeld dient voor woensdag 1 september 2021 op de rekening te staan van Badminton Vereniging Houten, IBAN-nummer: NL45 INGB 0005 4896 04,onder vermelding van je teamnaam en de klasse waarin je deelneemt.

Coronamaatregelen
We zullen tijdens het toernooi de landelijke richtlijnen hanteren die nodig zijn voor een goed en veilig verloop van het toernooi. In verband met de geldende anderhalve meter maatregel buiten de baan is er op dit moment geen publiek welkom tijdens beide dagen.

Prijzen
De toernooiorganisatie stelt per categorie minstens één prijs te beschikking.

Fysio
Er zal tijdens het toernooi geen fysiotherapeut of sportmasseur aanwezig zijn.

NB: Het toernooi wordt niet op internet gepubliceerd, maar na afloop ontvangen de teams wel de uitslagen/standen via de e-mail.