Een van onze leden, Tilja Ansems, gaat tijdens komend Pinksterweekend een grote uitdaging aan: Als onderdeel van de Roparun gaat zij fietsend van Parijs naar Rotterdam.

Hieronder stelt zij zich voor en vertelt zij wat meer over Roparun. Het bestuur van BV Houten wenst Tilja heel veel succes!

Hallo leden van BV Houten,

Voor diegenen die mij niet kennen, ik ben Tilja Ansems (36) en speel sinds drie seizoenen bij BV Houten.
De afgelopen seizoenen heb ik ook geholpen met recreanten training te geven en ik speel zelf competitie (team 4 afgelopen seizoen, team 5 komend seizoen).
In het pinkster weekend ga ik meedoen met de Roparun.

De Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ga dit avontuur fietsen van Parijs naar Rotterdam en hoop op deze manier nog wat sponsoring binnen te halen.
Op vrijdag 2 juni vertrekken wij met ons team naar Parijs, zaterdag starten we aan deze tocht en op maandag 5 juni komen we aan in Rotterdam.
Op de website kun je rechtstreeks op het team doneren en zelfs mijn naam aangeven.

Op de volgende link is mijn team te vinden: http://www.roparun.nl/teams/overzicht-teams-2017/?team=302 of kijk op: http://team302.nl/
Bedankt voor jullie steun, want elke euro is meegenomen voor het goede doel.

Met vriendelijke groeten,

Tilja Ansems