Dit jaar hebben twee teams zich ingeschreven voor de Carlton Cup.

Houten 1 bestaat uit Roel Deckers, Kyle v/d Vliet, Marieke Blok-Huijsman, Bo Kneefel en Lies Lemckert en Houten 2 bestaat uit Rinske Rebel, Celeste Greve, Khang Tran, Martin van der Zwan en Hans Brouwer. Helaas hebben beide teams nog geen potten kunnen breken: tijdens de tweede ronde verloor team 1 met 2-3 van Irene uit Bilthoven, terwijl team 2 het onderspit moest delven tegen Martinus Amstelveen.

Khang Tran en Rinske Rebel maakten onafhankelijk van elkaar van het laatste duel van team 2 het volgende verslag:

‘Team 2 speelde in de Carlton Cup tegen Martinus Amstelveen. De mannendubbel, gespeeld door Martin en Khang, kwam moeilijk op gang, maar kon er in de 2e game een vermakelijk potje van maken. Helaas was het verschil in niveau en ervaring net te groot. Dit was ook te merken in de vrouwendubbel met Celeste en Rinske die ook, ondanks hun harde strijd, in 2 games verloren. De enkelwedstrijden gingen wat gelijker op, waar Martin en Celeste lange rally’s aangingen met hun tegenstanders en de supporters op de tribunes een mooie show gaven. Helaas moesten zij uiteindelijk de meerdere erkennen in hun tegenstanders. Als laatste konden Khang en Rinske helaas geen vuist maken in het gemengd dubbel en werd er 0-5 gespeeld tegen Amstelveen.’ (Khang)

‘Team 2 speelde dinsdag 21 februari een thuiswedstrijd tegen Martinus Amstelveen 1. Dit beloofde in eerste instantie al een zware pot te worden, wetende dat de spelers afgelopen seizoen uitgekomen zijn in een hogere divisie dan de spelers van team 2.
De eerste wedstrijd was de heren dubbel, waarbij Martin van der Zwan en Khang Tran mochten proberen het eerste punt voor Houten binnen te slepen. In de tweede set kwamen de heren nog spannend dichtbij een setwinst. Het bleek alleen een te moeilijke opgave om de set naar zich te toe trekken en de partij ging verloren met 10-21 en 18-21.
In de tweede partij waren de dames aan de beurt. Celeste Greve en Rinske Rebel traden op tegen een sterk duo. Er werden hier en daar mooie punten gemaakt, maar dicht bij een setwinst kwamen de dames niet. De partij werd verloren met 13-21 en 11-21.
De derde partij was de heren singel, gespeeld door Martin. De eerste set leek in eerste instantie binnen gesleept te worden door Amstelveen, wetende dat Martin met 15-20 achter stond. Martin wist zich in de set, na een week lang ziek zijn, terug te knokken tot een setwinst van 27-25! Helaas moest hij de andere twee sets toch afstaan aan Amstelveen met 15 en 12 en was ook deze partij gewonnen door Amstelveen.
De vierde partij betrof de dames singel, gespeeld door Celeste. Ze wist het haar tegenstander met vlagen erg moeilijk te maken.  Helaas bleek de tegenstandster ook in dit geval te sterk, en de partij werd verloren met 12-21 en 12-21.
Tot slot werd de mix gespeeld door Khang en Rinske. Ook dit maal was Amstelveen te sterk voor de Houten spelers en ging de partij naar Amstelveen met 8-21 en 15-21.
Ondanks dat we verloren hebben, hebben we lekker kunnen spelen. Zoals al eerder genoemd wisten we dat het moeilijk zou worden om een partij te winnen. Toch kunnen we met een opgeheven hoofd weer door naar de volgende wedstrijd tegen Meershuttle 2 (Hoofddorp).” (Rinske)