In september doet de BVH weer mee met de Grote Clubactie. We willen geld inzamelen om volgend jaar nieuwe clubshirts met korting te kunnen leveren. De huidige shirts zijn namelijk niet meer leverbaar. Met de opbrengst van de actie is het mogelijk de clubshirts voor een redelijke prijs aan te bieden, in plaats van de kostprijs die rond de €40,- per stuk ligt.

Wat nieuw dit jaar is, dat wij met de welbekende bekende lotenboekjes voor de jeugd zullen gaan werken. Alle jonge clubleden – maar de andere leden mogen natuurlijk ook 😉 – kunnen dan met een boekje op pad gaan om aan alle ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden en onbekenden, te vragen of ze loten willen kopen voor onze club. De drie topverkopers krijgen een prachtig cadeau. Wat dat is, maken wij voor de start van de actie bekend.

Wij hopen op heel veel enthousiaste en fanatieke jeugdverkopers en natuurlijk ook op veel leden die loten kopen! Dat is dus niet alleen voordelig voor de aanschaf van je eigen shirt, maar je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.
Ger Meijer en Maaike Hoogland