Sinds deze zomer is Fysio Leebrug onze nieuwe partner. Vanaf september zal de naam van Fysio Leebrug ook prijken op onze hagelnieuwe clubshirts. Kortom de hoogste tijd om kennis maken met onze nieuwe sponsor. In gesprek met Wouter Abers van Fysiotherapie Leebrug.


Wat kan Fysiotherapie Leebrug voor onze vereniging betekenen?
Onze fysiotherapiepraktijk bestaat uit 18 medewerkers en is gevestigd in Medisch Centrum Leebrug (Houten) en in Medisch Centrum Schalkwijk (Schalkwijk). We hebben alle mogelijke specialisaties binnen de fysiotherapie in huis. In beide centra werken we nauw samen met huisartsen, paramedici en psychologen. Onze sportfysiotherapeuten, Marnix Burgers en Fleur Prak, zullen zich gaan inzetten voor de sporters van Badminton vereniging Houten.


Hoe gaan ze dit doen en wat is hun doel?
Alle sporters van de vereniging moeten zo goed mogelijk en met zo min mogelijk beperkingen hun sport kunnen uitvoeren. Sporten moet voor iedereen leuk zijn dus we maken geen onderscheid in het niveau van de sporter maar passen de behandeling natuurlijk wel aan op zijn of haar prestatiedoelen. Het komende jaar willen we een goede samenwerking opbouwen met jullie trainers en ze ondersteunen in het voorkomen van blessures tijdens trainingen en wedstrijden. Mochten er toch blessures en aanhoudende lichamelijke klachten ontstaan, dan kunnen we snel ondersteuning bieden in onze praktijk en zo nodig in de trainingszaal.


Bij ernstig sportletsel kunnen we snel contact leggen met jullie trainer, huisarts of medisch specialist en jullie begeleiden naar een zo goed mogelijk herstel om weer met plezier te kunnen sporten en op eigen niveau weer uitdagingen aan te kunnen gaan.


Waarom zijn jullie sponsor geworden van BV Houten?
Onze praktijk heeft sport en sportrevalidatie als belangrijk aandachtsgebied. We hebben de afgelopen jaren dan ook regelmatig sporters van BV Houten onder behandeling gehad, en horen veel goede verhalen over jullie vereniging. Fysiotherapie Leebrug wil – door goede preventie en behandeling – graag bijdragen aan een sportief en gezond bewegend Houten!