Beste spelers van Houten,

Zoals een aantal van jullie al zullen weten ben ik de afgelopen jaren vaak geconfronteerd met kanker. Ik ben mijn vader Ruud Kil (tevens lid geweest van BV Houten) verloren, mijn vriendin verloren, en tot overmaat van ramp heeft het mijn moeder ook getroffen. Gelukkig gaat het op dit moment goed met mijn moeder en is ze herstellende van alle behandelingen. Toen ik in januari jl de vraag kreeg of ik mee wilde doen aan de Alpe d’HuZes met team Irene, was dit geen moeilijke keuze. Ik zou hoe dan ook meedoen om deze rotziekte de wereld uit te krijgen. Er is natuurlijk geld nodig om onderzoek te doen om deze rotziekte te bestrijden. Je kunt mij steunen met een vast bedrag of per beklimming, alle beetjes helpen!

Door jullie steun zal ik nog een stuk harder gaan fietsen!

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/wouterkil

Groeten,

Wouter Kil