Seizoen 2019-2020 begon als alle andere seizoenen en sommige dingen eindigden dat seizoen ook zoals je kon verwachten. De competitie was net ten einde met 2 kampioenen voor BVHouten, toen een onverwachte wending de afloop van het seizoen compleet veranderde. Door het Coronavirus vielen de voorjaarscompetitie voor de recreanten, het bekertoernooi voor de competitiespelers en het toernooienseizoen voor jong en oud in het water. Om maar niet te spreken van alle trainingen, het altijd succesvolle Trainers voor de Klas-project en de vele gezellige speelavonden voor de recreanten.

Nadat we een tijdje onze adem hadden ingehouden, kwam het verlossende woord van de overheid dat vanaf 1 juli de sportzalen weer open mochten. En toen bleek waar een fantastiche vereniging groot in kan zijn. Binnen een mum van tijd heeft de werkgroep corona-coördinatie alle protocollen uitgewerkt en lag er een aanbod voor alle leden van BVHouten: Dankzij de trainers en jeugd assistent-trainers kon de jeugd nog 3 keer trainen in juli en voor alle senioren en jeugdleden boven 12 was er de mogelijkheid om de gehele maand juli en augustus te komen spelen op de woensdagavond. En dat allemaal met duidelijke richtlijnen zodat er veilig gesport kon worden.

Het gevolg? We zijn fit en we zijn klaar voor een nieuw badmintonjaar met alle uitdagingen die ons dat gaat brengen op sportief en ander gebied. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de protocollen aan te passen volgens de laatste richtlijnen zodat we vanaf 1 september de zaal weer in kunnen voor trainingen en vrij spelen. Jeugd en seniorencompetitiespelers zijn geïnformeerd over trainingen en wedstrijden. De senioren recreanten kunnen vanaf 2 september weer vrij spelen en worden nog geïnformeerd over de trainingen. Zet m op allemaal en veel plezier!

Voor 1 september worden alle leden geïnformeerd over de richtlijnen voor corona in de sporthal en in de zaal. Lees deze allen aandachtig zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten en toekijken!