Dit seizoen werden maar liefst vijf van de acht jeugdteams van Badminton Vereniging Houten kampioen. De zeven jongensteams en één gemengd team van BVHouten deden het uitzonderlijk goed in de regio junioren competitie centrum. Ondanks de onderbrekingen en uitstel vanwege de coronapandemie hielden zij vol en bleven zij fit om tot het laatste te strijden om een zo hoog mogelijke plaats in hun poules.

Dit resulteerde voor de teams J1 (Lars, Niels, Quinn en Teun), J3 (Finn, Luuk, Philip en Waldo), J4 (Joost, Koen, Maarten en Tycho), J6 (Axel, Jesse, Jorrit en Lars) en J7 (Björn, Ferre, Linn en Lucas) in een eerste plaats.

Op zaterdag 2 april werden onder grote belangstelling van leden, ouders, familie en vrienden de kampioenen en de andere teams in het zonnetje gezet met medailles en taart. Ook de trainers, de competitieleider en de ouders werden bedankt voor hun inzet. Met elkaar maakten zij het mogelijk dat ondanks het vreemde coronajaar de trainingen en de wedstrijden onder soms lastige omstandigheden (geen publiek, toegangscontroles en uitval door ziekte) toch door konden gaan en de kinderen met plezier en fantastische resultaten dit seizoen konden afronden.