Doe jij al mee aan het Warming-Up Toernooi 2016 van Badminton Vereniging Houten op zaterdag 3 en zondag 4 september? Het toernooi vindt vlak voor de aftrap van de competitie plaats en vormt op deze manier een ideale opwarmer. Vorig jaar deed ook veelvoudig Nederlands Kampioen Dicky Palyama mee aan het toernooi en hij heeft gezegd zijn titel graag te komen verdedigen.

Dit jaar spelen de junioren en senioren wederom op beide dagen door elkaar. Dat wil zeggen dat er zowel zaterdag als zondag, in twee verschillende senioren- en juniorenklassen wordt gespeeld. Er wordt naar gestreefd om zoveel mogelijk onderdelen via het poule-afval systeem te laten verlopen.

 

Het BV Houten Warming-Up Toernooi is het eerste van zes toernooien dat onderdeel uitmaakt van het Regio Toernooien Circuit 2016/2017 in de Regio Centrum. Er zijn dus extra punten te verdienen voor de Nationale Ranglijst.

 

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=57596E7F-342F-458E-9185-BA1A9A8E0E90