Beste leden,

Na het grote succes van de vorige jaren organiseert Badminton Vereniging Houten weer het Ouder-Kind toernooi!
Wil je nog wat calorieën verbranden van de afgelopen feestdagen? Of heb je altijd al eens willen laten zien aan je papa, mama, broer, zus, oom, tante, opa, oma, zoon, dochter of ander familielid/kennis hoe goed je kan badmintonnen?
Dan is dit je kans!
Jullie kunnen je nu samen inschrijven. Het Ouder-Kind Kersttoernooi is een ontzettend leuk en gezellig toernooi waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.

Het toernooi is voor iedereen die lid is van BV Houten. Alle jeugdleden en seniorenleden zijn van harte welkom samen met een partner!
Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 10 maart 2018 in sporthal de Molenwiek. Het toernooi zal duren van 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. De partijen gaan op tijd, waardoor iedereen lekker veel kan spelen. Wil je hele familie jou zien spelen? Die mogen natuurlijk gezellig komen kijken op de tribune!
Deelname is gratis. Er zijn op deze dag geen reguliere trainingen.

Inschrijven
? Stuur voor 3 maart een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl en zet in deze mail je eigen naam en de naam van je partner. Zet in deze mail ook een telefoonnummer waarop één van jullie twee te bereiken is.

We hopen dat er ook dit jaar weer veel van jullie meedoen!
Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,

BV Houten Activiteitencommissie