Helaas hebben we door de huidige coronamaatregelen die per 28 november gelden, moeten besluiten om het Ouder-kind Kersttoernooi 2021 te annuleren. We vinden het op dit moment niet verantwoord om een dergelijk event te organiseren. We hopen volgend jaar weer een spetterende editie te organiseren.

Na een 2 jaar lange afwezigheid, organiseert Badminton Vereniging Houten dit jaar weer het Ouder-Kind Kersttoernooi! Een ontzettend leuk en gezellig toernooi waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.
Het toernooi is voor iedereen die lid is van BV Houten. Alle jeugdleden en seniorenleden zijn van harte welkom met een ouder, kind of ander familielid/kennis!

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 18 december 2021 in sporthal de Molenwiek, en zal duren van 9.00 uur tot ongeveer 12.00 uur. De partijen gaan op tijd waardoor iedereen veel wedstrijden kan spelen.

Deelname is gratis. Er zijn op deze dag geen reguliere trainingen.

Inschrijven? Stuur voor 11 december een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl. Zet in deze mail je eigen naam, de naam van je partner en een telefoonnummer om jullie te kunnen bereiken als dat nodig is.
Let op dat, afhankelijk van de situatie tegen die tijd, op coronapas gecontroleerd moet worden? Via email informeren wij jullie verder als andere maatregelen erbij komen of dat het in het ergste geval zelfs niet door kan gaan.


We hopen dat er ook dit jaar weer veel van jullie meedoen! We hebben er zin in!

Organisatie Ouder-Kind Kersttoernooi