Ben jij nog op zoek naar een ontzettend leuke sport? Zoek niet verder en kom badmintonnen bij Badminton Vereniging Houten! Badminton is een zeer actieve teamsport waar je heerlijk je ei in kwijt kunt. Maar er is nu nóg een reden om bij ons te komen badmintonnen.

Ben je jonger dan 18 jaar en word je lid van Badminton Vereniging Houten, dan kun je via BV Houten een goed beginnersracket aanschaffen voor maar 5 euro!

Bij Badminton Vereniging Houten kun je recreatief spelen, maar je kunt ook competitie gaan spelen. Voor ieder wat wils! Daarnaast is Badminton Vereniging Houten een hele gezellige club, met leden van alle leeftijden. Onze jeugd traint op zaterdagochtend in sporthal De Molenwiek. De trainingen lopen van september tot en met april. Naast de trainingen worden er door het jaar heen leuke toernooitjes georganiseerd, ook speciaal voor onze jeugd.

Wil jij een keer komen uitproberen of badminton jouw sport is? Meld je dan nu aan voor een proefles! Stuur even een mailtje naar ledenadministratie@bvhouten.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We zien je graag bij ons in de sporthal!

 

Sporthal De Molenwiek
Papiermolen 1 Houten