In de komende periode zijn er nog trainingen voor de jeugd op de volgende data:

Zaterdagtraining (reguliere tijden)
– 22 april, 6 mei en 20 mei
– Op zaterdag 29 april is er géén training ivm de vakantie.
– Op zaterdag 13 mei is er géén training, maar kan er wel gebadmintond worden, namelijk tijdens de BV Houten clubkampioenschappen. We hopen dat ook veel recreanten jeugd en competitiejeugdleden zich zullen inschrijven zodat iedereen in zijn of haar eigen categorie een aantal leuke wedstrijden kan spelen.

Doordeweekse training
Deze week waren de laatste reguliere doordeweekse jeugdtrainingen (voor competitiespelers en selectie) op de dinsdag- en woensdagavond van dit seizoen.
In de maanden mei en juni wordt er op de woensdagavonden extra getraind door de jeugdleden die zich hiervoor hebben opgegeven. Zij hebben hierover eerder deze week een mail gekregen van trainer Frank Kneefel.

Start nieuwe seizoen
Rond de tijd dat de scholen weer starten in augustus, starten ook de trainingen weer. Tegen die tijd zijn de indelingen voor de jeugdteams competitie ook bekend en de groepsindelingen voor de trainingen. We weten nu nog niet precies in welke week en op welke zaterdag de trainingen weer starten, maar we zullen in augustus hierover berichten op de website en via de mail.