Er werd al wekenlang naar uitgekeken, maar zaterdag 10 maart 2018 was het dan eindelijk zover; het Ouder-Kind toernooi. Dit evenement is al jaren een begrip bij Badminton Vereniging Houten en mag ook dit seizoen niet ontbreken. De afgelopen jaren vond het toernooi in het eerste weekend van de Kerstvakantie plaats, maar ondanks een andere dag was het aantal deelnemers er niet minder om. Maar liefst 35 fanatieke koppels streden de hele ochtend om ieder punt.

Al het ging natuurlijk vooral om het plezier en de gezelligheid. Onder het genot van wat zoetigheid en op de deuntjes van de Top-40 nummers speelden de deelnemende duo’s spannende en leuke wedstrijden. Hierbij lieten de jeugdleden vooral aan hun ouders zien wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd. Maar ook sommige senioren van de club hadden hun kinderen meegenomen om eens kennis te maken met onze geweldige sport.

Aan het begin van de middag gingen alle deelnemers moe, maar met een voldaan gevoel huiswaarts. Op naar de editie van volgend seizoen!

Klik hier voor alle foto’s door de lens Rinske Rebel & Eline Bootsma.

Bekijk hier de leuke sfeervideo van Eline Bootsma.