Heb jij je vrienden en vriendinnen altijd al graag willen laten zien hoe leuk badminton is? Dat kan nu! Wij gaan namelijk een vriendjes-vriendinnetjes toernooi organiseren! Kies één vriend of vriendin uit die het leuk zou vinden om met jou wedstrijdjes te komen spelen.

Het toernooitje zal plaats vinden op zaterdag 25 februari 2017. Het is voor de eerste en de tweede trainingsgroep bedoeld en je zal tijdens je eigen trainingstijden wedstrijden spelen tegen andere duo’s. Dit betekent dus dat je van 9.00 tot 10.15 zal spelen als je normaal in de eerste groep traint, wanneer je in de tweede groep speelt zal het toernooitje zijn van 10.30 tot 11.45.

Het is een klein en vooral gezellig toernooitje om je vriend of vriendin te laten zien hoe leuk badminton is. Daarom is het ook belangrijk dat je iemand kiest die niet op badminton zit. Heb je niemand om mee te nemen? Geen probleem! Meld je als je wilt gewoon aan, misschien kunnen wij iemand voor je vinden en anders kun je samen spelen met iemand die ook geen partner heeft. Omdat het een gezellig toernooitje gaat worden en mensen kennis kunnen maken met badminton, zijn natuurlijk ook alle ouders welkom. Ouders van jeugdleden maar ook ouders van de vrienden en vriendinnen! Hoe drukker het is hoe gezelliger!
Deelname is gratis. Er zijn geen reguliere trainingen voor de eerste en tweede trainingsgroep. De derde trainingsgroep heeft wel gewoon training.

Doe jij ook mee!? Stuur voor 8 februari 2017 een e-mail naar toernooien@bvhouten.nl. Zet in deze mail je eigen naam en de naam van je partner. Geef daarnaast ook door of je in de eerste of tweede trainingsgroep zit.