Allereerst wensen wij jullie nog een gelukkig nieuwjaar! We hebben elkaar even moeten missen maar gelukkig is op 14 januari in de persconferentie aangekondigd dat we weer mogen badmintonnen! 

Alle leden hebben meteen die avond een mail gekregen over wat er op korte termijn weer mogelijk is, en dat is best veel! Op zaterdag 15 januari zijn de reguliere trainingen voor de jeugd weer gestart en op zondag 16 januari kunnen de sr competitiespelers deelnemen aan een extra trainingsmoment om weer rustig op te starten na deze periode van rust. Ook de sr recreanten kunnen op zondag 16 januari vast even de zaal in om te spelen.

Komende week worden ook meteen de trainingsavonden voor competitiespelers (jr en sr) en de vrijspeelmomenten weer opgepakt. Maandagavond of dinsdag bijtijds zullen we hierover nog wat extra informatie via de mail versturen.

We zijn blij dat we weer mogen badmintonnen! Maar dit kan niet helemaal zonder regels. Hieronder nog even een korte reminder voor alle regels die nu van kracht zijn. Uiteraard weer de oproep aan alle leden zich netjes aan deze maatregelen te houden, op deze manier houden we het badmintonnen voor iedereen veilig en verantwoord. 

·        Het scannen van de QR-code is nog steeds verplicht. Iedere persoon, vanaf 18 jaar, die in de sporthal komt is verplicht een geldige QR-code te kunnen tonen. Deze worden gescand door vrijwilligers van de vereniging, wij vragen nogmaals om jullie begrip en medewerking hiervoor.

·        Ouders kunnen hun kinderen buiten afzetten en de kinderen zullen door de trainers naar de deur begeleid worden.

·        Voor en na het sporten is 1,5 meter afstand houden weer verplicht. Op de baan is dit niet nodig. De 1,5 meter afstand is verplicht voor personen vanaf 13 jaar.

·        Mondkapjes zijn verplicht, vanaf 13 jaar, als je je in de zaal verplaatst (in de gangen, naar het toilet gaan, e.d.

Veel plezier allemaal weer in de zaal!