Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie weer voor de deur staat! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrij spelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Dit kunnen we jullie dit jaar nog eenmalig aanbieden. Een introducé betaalt €4,50 (meer info hierover verderop in deze mail).

Zomerbadminton is elke woensdagavond vanaf 5 juli t/m 16 augustus. 

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.30-20.30 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis mag badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Introducees
Senioren spelers mogen introducees meenemen. Een introducé betaald per keer €4,50. Dit geldt voor zowel introducees die al lid zijn bij een andere vereniging als introducees die de sport nog helemaal niet kennen.

Introducees dienen zich vooraf aan te melden door hun gegevens in te vullen via onderstaande link. Aanmelden is per keer nodig, komt je introducé dus meerdere keren mee moet er elke week opnieuw aangemeld worden via de link. Op het formulier staat de betaallink, er dient voor aanvang van de zomerbadmintonavond betaald te worden. 

Aanmelden BV Houten zomerbadminton 2023 (google.com) 

Er zijn leenrackets aanwezig die door de introducees gebruikt kunnen worden.