De laatste trainingen komen eraan en de zomervakantie komt dichterbij! Ook dit jaar organiseert BV Houten weer zomerbadminton! Op elke woensdagavond in de zomervakantie kan er ontspannen gebadmintond worden op ieder niveau! Gewoon gezellig vrijspelen en lol maken of een fanatieke wedstrijd tegen je clubgenoten, alles kan en mag!

Voor alle leden van BV Houten is zomerbadminton GRATIS! Een introducee betaalt  €3,50 (meer info hierover verderop in deze mail).

Zomerbadminton is op 6, 13, 20, 27 juli & 3, 10, 17 augustus.

Jeugd
Voor de jeugdspelers is er ruimte van 19.00-20.00 uur. Jeugdspelers mogen één volwassene meenemen die ook gratis kan badmintonnen.

Senioren
De senioren kunnen zomerbadmintonnen van 20.00-22.00 uur. Er is vrije inloop en er zal met het afhangsysteem gewerkt worden.

Introducees
Senioren spelers mogen introducees meenemen. Een introducé betaald per keer €3,50. Introducees dienen vooraf aangemeld te worden door een mail te sturen naar secretariaat@bvhouten.nl. Dit geldt voor zowel introducees die al lid zijn bij een andere verenigingen als introducees die de sport nog helemaal niet kennen. Zij ontvangen een bevestiging als de aanmelding goed ontvangen is. Daarbij wordt een betaallink gestuurd. Er moet betaald worden vóórdat de introducee komt badmintonnen.

Er zijn leenrackets aanwezig die door de introducees gebruikt kunnen worden.

In de bijlage vinden jullie de flyer van het zomerbadminton, stuur deze vooral door naar mensen in jullie omgeving die het wellicht leuk vinden om als introducee mee te komen!

We hopen jullie allemaal te zien bij het zomerbadminton en alvast een fijne zomervakantie gewenst!