Het bestuur van BV Houten zoekt met enige spoed een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester wil zijn taken graag in oktober overdragen en voor die tijd (en ook na die tijd) zijn opvolger inwerken en souffleren. Wie komt het bestuur versterken?

In oktober 2016 is een aantal nieuwe leden tot het bestuur toegetreden. Een van hen is Hylke Peek die heeft aangegeven ad interim de taken van de penningmeester op zich te willen nemen voor maximaal een jaar. We zijn dus met enige spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester die (met Hylke als souffleur) de nu eenmaal noodzakelijke financiƫle en administratieve taken op zich kan nemen om de vereniging draaiende te houden.

Wil je meer weten over het penningmeesterschap en daar eens over van gedachten wisselen met Hylke of andere bestuursleden? We horen het graag. Je kunt mailen naar secretariaat@bvhouten.nl of penningmeester@bvhouten.nl of een van ons aanspreken in de zaal. Nog even een kijken wie er ook alweer in het bestuur zitten? Klik dan hier.